Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Shkolla Industriale “Pavarsia” Vlore

Shkolla Industriale “Pavarsia” Vlore INFORMACION MBI MUNDESITE QE OFRON SHKOLLA INFRASTRUKTURA INVESTIMET ZHVILLIMI I MESIMIT DHE PRAKTIKAVE PROFESIONALE PUNIMET E NXENESVE 09:30 – 09:45 Pritja e klasave të nënta të shoqeruara nga mesuesit. 09:45 – 10:00 Hapja e aktivitetit për ditën e parë: Mirsëardhja dhe pёrshёndetjet nga Drejtori Ing. Gentian Boçi Prezantimi i procesit të […]

Top