Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Kamera Sigurie

Sisteme kamerash për biznese dhe shtëpi !   Sisteme vëzhgimi Kamera sigurie cilësore të brendshme me parametra nga më të ndryshmet; Kamera sigurie cilësore të jashtme me parametra nga më të ndryshmet; Regjistrues DVR cilësor me parametra  nga më të ndryshmet; Aksesor për sistemin e monitorimit si: Hardisqe, Kabllo, Koka, mediaconverter, filtra, etj. Montimi dhe […]

Top