Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

JU DUHET NË FAQE PROFESIONALE ?

JU DUHET NË FAQE PROFESIONALE ?

 

Kushdo që ka një biznes, duhet të mendoje për një website të dizenjuar mirë dhe në mënyrë profesionale. Arsyeja  kryesore për ta pasur faqen tuaj në internet është sepse ajo qëndron ne çdo moment e hapur gjatë 24 orëve. Duke mundësuar informacione për biznesin tuaj në çdo moment.
Faqja e internetit ju përfaqëson në çdo kohë , duke ju përgjigjur të gjitha pyetjeve që ofron biznesi juaj.  Ofron shërbime në çdo moment edhe në kohën kur ju nuk jeni në Biznesin tuaj.
Website është një  reklamë e fuqishme edhe pa shumë shpenzime që mund të shihet e merret  informacion për biznesin në çdo cep të globit.

Qëllimi jonë është të krijojmë  një web sa me profesional dhe sipas çdo kërkese të porositur nga klienti me kosto sa më të përballueshme.

Faqja juaj e internetit mund të jetë tashmë tërheqëse, e angazhuar dhe e optimizuar për motorët e kërkimit, por ju nuk dëshironi që të shqetësoheni për ruajtjen përditësimin dhe reputacion e saj.

Ne e kuptojmë! Në Interlondon-Center  ne mund të kujdesemi për mirëmbajtjen e faqes për ju, kështu që ju nuk duhet të shqetësoheni për mbajtjen e faqes  tuaj të përditësuar  dhe të optimizuar. Ne kemi drejtuar në numër shumë të madh faqesh dhe klientësh dhe duam  të rrisim atë numër duke u kujdesur edhe për ruajtjen dhe sigurinë e saj. Ne ofrojmë shërbime të mirëmbajtjes së internetit të cilat mund të:

 • Sigurohuni që faqja juaj e internetit përditësohet me ndryshimin e kërkesave
 • Japim qasje në një panel në internet që mund të dërgoni lehtësisht përditësimet tuaja, duke lejuar një anëtar të ekipit tonë të kujdeset për çdo ndryshim për ju menjëherë.
 • Bëjmë  përditësime në web faqe për të plotësuar nevojat e përmbajtjes së faqes tuaj, duke përfshirë (por sigurisht jo vetëm) përmirësimet e përgjithshme të faqes, përditësimet e produktit shërbimit, specialitetet e faqeve shop dhe mirëmbajtjen interaktive.

SHËRBIME PËR WEBIN

DISA PREJ PLATFORMAVE MË TË PËRDORURA CMS

 • WordPress
 • Prestashop
 • Drupal
 • Opencart
 • Joomla
 • Magento

 

Instalim  i cms-ve, ndërtimi dhe konfigurimi i bazës së të dhënave, modifikime të ndryshme, instalimi i shtojcave (plugins), modifikime sipas kërkesës së klientit, instalimi i gjuhëve të ndryshme për administratorët dhe operatorët. Instalimi dhe konfigurimi i temës në cms. Modifikime në html, php, css etj.

 

MIRËMBAJTJA & SHËBIME PËR FAQET WEB

 • OPTIMIZIMI I FAQEVE

Optimizimi i faqeve për shfletuesit, kompresim i të gjithë faqes, përshtatje e faqes, instalim dhe konfigurim i CDN(Define a content distribution network), Optimizimi i imazheve, teksteve, php, html, css, java skript, videove, etj. Optimizimi bazës së të dhënave, cms etj.

 

 • Një publikim online praktikon optimizimin e faqes së internetit me qëllimin e konvertimit të rritjes së numrit të artikujve që lexuesit lexojnë.
 • Një dyqan online optimizon faqen e internetit për të inkurajuar përfundimin e arkave dhe blerjeve të përsëritura.
 • Një kompani softuerike online optimizon faqen e saj të internetit për të përmirësuar shkallën me të cilën vizitorët regjistrohen (ose konvertohen) në një gjykim të lirë të produktit.
 • Një kompani e sigurimeve optimizon faqen e saj të internetit për të kapur më shumë potencialë për shitjet e mbulimit të sigurimit.
 • Një fushatë për mbledhjen e fondeve optimizon formën e tyre të donacionit për të inkurajuar më shumë donator.

 

 • MIRËMBAJTJE
 • Mirëmbajtja e faqeve nga sulmet
 • Backup i faqes
 • Backup i detabazës
 • Backup i adresave e-mail
 • Backup i publikimeve apo pjesëve të veçanta
 • Përditësim i cms-ve
 • Përditësim i faqes
 • Optimizim i përmbajtjeve: imazhe, test, video etj.
 • Përditësim i shtojcave (plugins)
 • Trainim i administratorit apo përdoruesve të tjerë që do të merren me faqen
 • Krijim i kopjeve rezervë të faqes dhe bazës së të dhënave.
 • Modifikime në html, php, javascript, css etj.
 • Google Analytics Solutions , merr rezultatet për faqet, aplikacionet etj.

 

 

 

 • LIDHJA E FAQEVE ME RRJETET SOCIALE

Lidhja e faqeve me rrjetet sociale me faqen  si: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter Instagram etj. Ndërtimi i aplikacionve për rrjetet sociale, menaxhimi i reklamave në rrjet sociale. Mirëmbajtja e aplikacioneve të rrjeteve sociale etj. Lidhja e faqes me motorrët e kërkimit : Google, Bing, Yahoo, etj.

 • REKLAMIMI DHE PROMOVIMI I FAQES

Promovimi i faqes në motorët e kërkimit : Google, Bing, Yahoo, etj.

Promovimi i faqes në rrjetet sociale: Facebook, Instagram, Youtube etj.

 

 • FAQE RENSPOSNSIVE.

Cila është një faqe interneti e përgjegjshme (rensponsive)?

Një faqe interneti e përgjegjshme përdor metoda të veçanta të dizajnimit dhe zhvillimit që të dorëzojnë përmbajtjen tënde në telefon, tablet, laptop ose PC desktop të auditorit tuaj në një mënyrë të optimizuar për ekranin e çdo pajisjeje. Është saktësisht e njëjta përmbajtje në çdo pajisje, prandaj nuk duhet të krijohen versione të veçanta të faqes tuaj – ne thjesht ndryshojmë pamjen e përmbajtjes në mënyrë që të funksionojë mirë në çdo pajisje.

 

Uebfaqet e përgjegjshme riorganizojnë elementet në faqen tuaj dhe i grumbullojnë ato në një rend të caktuar, me ndryshimin e madhësisë së ekranit. Për shembull, nëse faqja juaj ka një imazh së bashku me tekstin e “mirëpritur” kur shikohet në laptop, imazhi mund të riorganizohet për t’u ulur mbi tekstin në telefonin tuaj të mençur, duke e bërë shumë më të lexueshëm dhe më të lehtë për të goditur me gishtin tuaj.

 

 • INTEGRIMI I BAZËS SË TË DHËNAVE

Dhe pyesni veten se mund të bëhet nga çdo pajisje kompjuterike kudo në World Wide Web – Smartphone, Tablet, Workstation, Laptop.

Zhvillimi i uebit është një term i gjerë për punën e përfshirë në zhvillimin e një uebfaqeje për Internet (World Wide Web) ose një intranet (një rrjet privat). Zhvillimi i uebit mund të shkojnë nga zhvillimi i faqes më të thjeshtë statike të tekstit të thjeshtë tek aplikacionet më komplekse të bazuara në internet, bizneset elektronike dhe shërbimet e rrjetit social. Një listë më e plotë e detyrave për të cilat zhvillimi i uebit zakonisht i referohet mund të përfshijë inxhinierinë e uebit, dizajnimin e uebit, zhvillimin e përmbajtjes së uebit, ndërlidhjen me klientin, skriptimin anësor të klientit / serverit, serverin e internetit dhe konfigurimin e sigurisë së rrjetit dhe zhvillimin e e-tregtisë. Në mesin e profesionistëve të uebit, “zhvillimi i uebit” zakonisht i referohet aspekteve kryesore të mos- dizenjimit të faqeve të internetit të ndërtimit: shënimi i shkrimit dhe kodimi. Kohët e fundit, zhvillimi i Web-it ka ardhur për të krijuar krijimin e sistemeve të menaxhimit të përmbajtjes ose CMS. Këto CMS mund të bëhen nga zeroja, burimi i hapur ose i hapur. Në terma të gjerë, CMS vepron si ndërmjetës midis bazës së të dhënave dhe përdoruesit përmes shfletuesit. Një përfitim parësor i një CMS është që lejon njerëzit jo-teknikë të bëjnë ndryshime në faqen e tyre të internetit pa pasur njohuri teknike.

 

Për organizata dhe biznese më të mëdha, ekipet e zhvillimit të uebit mund të përbëhen nga qindra njerëz (zhvilluesit e uebit) dhe ndjekin metoda standarde si metodologjitë agile, ndërsa zhvillojnë faqet e internetit. Organizatat më të vogla mund të kërkojnë vetëm një zhvillues të vetëm të përhershëm ose kontraktues, ose caktim dytësor në pozitat e lidhura me të, si një projektues grafik dhe / ose teknik i sistemeve të informacionit. Zhvillimi i uebit mund të jetë një përpjekje bashkëpunimi ndërmjet departamenteve dhe jo sferës së një departamenti të caktuar.

 

 • SEO E AVANCUAR PËR MOTORËT E KËRKIMIT

Search Engine Optimization (SEO) në vitin 2018 është një proces teknik, analitik dhe kreativ për të përmirësuar dukshmërinë e një faqe interneti në motorët e kërkimit. Funksioni kryesor i SEO është që të shtyjë më shumë trafik të papaguar në një vend që konverton në shitje.

Këshilla falas SEO që do të lexoni në këtë faqe do t’ju ndihmojë të krijoni një faqe interneti të suksesshme SEO miqësore.

Kam pothuajse 15 vjet eksperiencë duke bërë faqet e internetit në Google. Nëse keni nevojë për shërbime optimizimi – shihni shërbimin e konsultimit SEO, shërbimin e emigrimit në uebfaqe, auditimin e SEO ose shërbimet SEO të biznesit të vogël.

 

 • Privatësi dhe Siguri
 • Rreth sigurisë dhe privatësisë
 • Siguria e informacionit
 • Informacioni i mbledhur
 • Mbledhja e adresave IP
 • Informacioni i mbledhur nga shërbimi i sigurisë në internet
 • Biskota (Cookies)
 • Reklamim dhe ndjekje
 • Si i trajtojmë mesazhet elektronike nga ju
 • Përdorimi dhe zbulimi i informacionit
 • Pranimi dhe ndryshimet në deklaratën e sigurisë dhe privatësisë

 

 • BACKUP NË ÇDO MOMENT

Ruajte e të gjitha faqeve të internetit si dhe bazës së të dhënave, pavarësisht nga ofruesi, mënyrë shumë e thjesht për tu përdor nga klienti. Mbroni të dhënat duke i ruajt një kopje gjithmonë aton.

 • Ruajtje automatike e të dhënave
 • Ruajtje automatike e bazës së të dhënave
 • Raujtje me një klikim
 • Ruajtje manuale
 • Siguri për ruajtjen e të dhënave
 • Rikthim i të dhënave me një komand

 

 • FTP PËRDORUES

 

Një llogari FTP zakonisht lidhet me një faqe interneti, rrjet dhe / ose server FTP. Një llogari FTP zakonisht krijohet nga administratori i serverit ose rrjetit për të caktuar llogari të ndara për secilin përdorues. Ai siguron shërbime të menaxhimit, identifikimit dhe autorizimit të përdoruesve në një server FTP.

 

 • INSTALIM DHE KONFIGURIM I CERTIFIKATAVE SSL

Ju mund të provoni identitetin tuaj duke pasur një informacion të jashtëm të palës së tretë (si GlobalSign) tuaj dhe informacionin e kompanisë tuaj. Bazuar në këtë procedurë verifikimi.

Cilat janë llojet e ndryshme të certifikatave SSL?

Ekzistojnë tri lloje të Certifikata SSL në dispozicion sot; Vleresimi i zgjeruar (EV SSL), Organizimi i verifikuar (OV SSL) dhe Domain Validated (DV SSL). Nivelet e enkriptimit janë të njëjta për çdo certifikatë, çka ndryshon është procesi i verifikimit dhe verifikimit i nevojshëm për të marrë certifikatën dhe pamjen dhe ndjenjën e shiritit të adresave të shfletuesit.

 • SHËBRIMI PËR HOSTING

 • Regjistrimin domaini (al .com, .org, .net, .info etj);
 • Regjistrimin e domani me C-panel;
 • Instalime dhe konfigurime të aplikacioneve si: WordPress, PrestaShop Drupal, Joomla, Opencart, Mambo etj;
 • Mundësi zgjedhjeje midis një shumëllojshmëri temash;
 • FTP Acounts unlimited (Përdoruesa trasferimi pa limit) ;
 • Backups manual dhe automatic në Google Driver (Ruajtje të dhënave aotomatike dhe ruajtje manuale );
 • Unlimiteded GB of space SSD (Hapësire pa limit në faqen tuaj);
 • Subdomains pa limit (nën domin pa limit);
 • Website me ip statike (ip të pa ndryshume) ;
 • SSL Certifikat (Certifikatë sigurie) ;
 • Sistem i thjesht për tu përdorur dhe për tu rifreskuar nga vetë klienti;
 • Trafik: Unlimiteded (trafik pa limit);
 • Zgjedhje menu me shumë nivele;
 • Përshtatshmëri për çdo pajisje (pc, tablet, smarphone)
 • Adresa pa limit (shembull: admin@emribiznesit.com)
 • Ndërtim i faqeve multimediale me foto, video;
 • Statistika të shikimeve dhe mundësi monitorimi dhe siguri të lartë;
 • Forma kontakti të ndryshme (mund të dërgosh e-mail nga faqja e kontaktit, mbështetje online për klientët);
 • Mundësi për përdorues me aksese të veçanta;
 • Punime në MYSQL, PHP, XHTML, CSS, Javascript, Flash;
 • Reklamimi i faqes tuaj në rrjetet sociale falas;
 • Reklamimi të faqes sipas kërkesë në : Google Adwords, Facebook , Linked, Instagram etj ;
 • Mirëmbajtja e faqes

 

 • NDIHMË  DHE MBËSHTETJE NË ÇDO MOMENT.

Gjithmonë do të keni mbështetjen ton teknike për çdo problem që mund të hasni me faqen tuaj si dhe për ndryshime të mundshme gjatë gjithë kohës .

JEMI GJITHMON TË GATSHËM TE JAPIM MËSHTETJEN TON TEKNIKE DHE KËSHILAT TONA PËR ÇDO HAP.

JU FALENDEROJM!!!

 

 

About albnetvlore

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.