Për regjistrime biznesesh në faqen gjithckashqip apo për publikime të tjera mund të kontaktoni në numrin ton të telefonit

+355684023211

Na kontaktoni

Për informacione mund të na kontaktoni duke plotësuar dhe formularin e mëposhtëm.

Si mund të regjistrohemi?

Për tu regjistruar në faqen gjithçkashqip ju fillimisht duhet të krijoni një llogari përdoruesi në faqen regjistrohu. Duke plotësuar të dhënat që kërkohen në atë formular. Mbas regjistrimit ju do të njoftoheni nga administratori i faqes brenda një kohe shumë të shkurtër.  

Si mund të publikoj?

Për të publikuar në faqen gjithckashqip mbas regjistrimit ju duhet të hyni me llogarinë e përdoruesit dhe fjalëkalimin që keni ndërtuar duke ndjekur disa hapa shumë të thjesht.

Kliko te ITEMS

Kliko Add New

Add new items vendos emrin e njoftimit , biznesit, shitje etj.

Items Category përzgjidh kategorinë e publikimit   

Items Locations vendos qytetin

Set Item Image Vendos imazhin që do të shfaqet në faqen e parë.

Item Header përzgjidh mënyrën se si do të dale me hartë, apo me imazh. Në rastin se është biznes harta tregon vendndodhjen  e biznesit duke duke vendos adresën e biznesit dhe me mbas duke klikuar në butonin find.

Kur është shitje apo njoftim rekomandohet të jetë me imazh duke vendos imazh për njoftimin shitje etj.

Duke plotësuar të gjitha pikat e mëposhtëme sipas kërkesës tuaj dhe e publikon në faqen ton. Për kët do të vendosim në faqen tonë dhe një manual më të hollësishëm. Ju faleminderit!

 

Për sa kohë shfaqet Njoftimi ?

Njoftimet shfaqen brenda pak minutash pasi ato monitorohen nga stafi jonë për shkelje të rregullave të faqes. 

Loading…
 • Partner1
 • Partner10
 • Partner2
 • Partner3
 • Partner4
 • Partner5
 • Partner6
 • Partner7
 • Partner8
 • Partner9
 • Partner11